Frits Wester bij Beau

Veronica Superguide logo
Frits Wester bij Beau

Thierry Baudet is ‘ingestort’ en komt niet opdagen bij Beau

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Thierry Baudet heeft gisteren zijn plekje aan tafel bij Beau op het laatste moment afgezegd. Vanwege alle hectische gebeurtenissen in de afgelopen tijd is hij ingestort. Dat vertelde verslaggever Frits Wester in de uitzending.

Precies een week na zijn vorige optreden bij Beau zou Thierry gisteren opnieuw aanschuiven in de populaire talkshow. De presentator had het de avond ervoor aangekondigd aan zijn kijkers, maar de controversiële Forum voor Democratie-oprichter zat niet aan tafel.

Thierry cancelt

Beau vraagt aan Frits: “Thierry zou hier vanavond zitten, maar op het laatste moment – echt einde middag – zegde hij af. Weet jij wat daar achter zit?” De journalist heeft niet met Baudet gesproken, maar heeft wel rondgevraagd in politiek Den Haag: “Ik hoor dat hij zichzelf wat ingestort voelt na alle publiciteit en alles wat er gebeurd is. Het was natuurlijk ook heftig, al heeft hij daar zelf ook een bijdrage aan geleverd.”

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

‘Pak de telefoon op!’

Nog tijdens de uitzending probeerde Frits Thierry te bereiken. “Ik heb vanavond tot en met deze uitzending en in deze uitzending contact met hem proberen te krijgen, van: is er wat aan de hand, kunnen we er iets over vertellen? Maar hij reageert niet.”

Aan tafel hoopt iedereen dat hij nog een belletje zou plegen naar de studio: “Misschien als hij dit hoort en hij zit te kijken, bel even.” Beau zei daarop: “Ja, dit is live televisie, Thierry, pak even de telefoon op, Frits heeft hem aanstaan.”

Beau zie je elke werkdag rond 22:00 uur op RTL4.

Lees verder