The Walking Dead voorgoed anders na seizoen 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead voorgoed anders na seizoen 8

The Walking Dead voorgoed anders na seizoen 8

|
|

Laatste update:

Zombieserie The Walking Dead gaat het volgend seizoen over een andere boeg gooien. Dat laat showrunner Scott Gimple weten aan Entertainment Weekly.

Nieuw is beter

Zinkend is het schip nog niet, maar er moet overduidelijk wat spreekwoordelijk water (of bloed) uit de serie worden gepompt. Het aantal kijkers is met een kleine vijf miljoen teruggelopen dit seizoen. Tijd voor vernieuwing, aldus de fans. Gelukkig staat er al enige tijd een grote verandering aan te komen.

“Er wordt niet alleen een einde gebreid aan de vorige vijftien afleveringen”, aldus Gimple. “In vele opzichten wordt dit ook een soort conclusie voor de eerste acht seizoenen. De serie gaat volgend jaar heel anders zijn met een groter, nieuw verhaal. Ik kijk er al heel lang naar uit, zelfs al voor seizoen 8. Het is spannend voor iedereen, omdat we een soort conclusie naderen. Het is een raar soort afstuderen voor iedereen.”

Zoutig

Waar Gimple precies op doelt, waar het verhaal heengaat of wie er een enkeltje ontvangt naar de eeuwige jachtvelden, is nog niet bekend. Een korreltje zout is ook op z’n plaats. Het Walking Dead-team heeft er nogal een handje van om met hyperbolen te strooien

Lees verder