the walking dead seizoen 10 whisperers

Veronica Superguide logo
the walking dead seizoen 10 whisperers

Creepy teaser The Walking Dead: Seizoen 10 kondigt einde van de wereld aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over een paar weken gaat het nieuwe seizoen van The Walking Dead van start. En daarin wordt de grens tussen de levenden en de (on)doden steeds dunner!

Ongure types

Deze zomer onthulde FOX dat het tiende seizoen van The Walking Dead vanaf 7 oktober te zien is in Nederland. Hierin zal opnieuw een belangrijke rol zijn weggelegd voor de Whisperers, een groep overlevenden die zich in de huiden van overledenen hult om te ontsnappen aan de kaken van de Walkers. Deze ongure types staan ook centraal in een griezelige teaser die onlangs online verscheen!

Mysterieus

In de video is te zien hoe Alpha en Beta, de leiders van de Whisperers, zich voorbereiden op het einde der tijden. Daarnaast krijgen we meer te zien van Gamma, een mysterieus nieuw personage dat wordt gespeeld door Thora Birch. Dit drietal zal het samen opnemen tegen onze helden Michonne, Daryl Dixon en Carol Peletier. Eén ding is zeker: zelfs als The Whisperers als overwinnaars uit de strijd komen, laat het einde van de wereld nog even op zich wachten. Volgens AMC-baas David Madden kan TWD namelijk nog minstens tien jaar door!

Lees verder