The Walking Dead krijgt extra lange midseizoensfinale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead krijgt extra lange midseizoensfinale

The Walking Dead krijgt extra lange midseizoensfinale

|
|

Laatste update:

De makers van The Walking Dead zetten graag een tandje bij voor speciale afleveringen. Zo duurt de laatste aflevering van 2017 bijna anderhalf uur!

Speelfilm

Het achtste seizoen van The Walking Dead neemt vanaf half december een korte pauze. Op 11 februari zal de razend populaire horrorserie worden hervat. Om het leed in de tussentijd wat verzachten, zal de midseizoensfinale bijna net zo lang zijn als een speelfilm. De achtste aflevering van het achtste seizoen duurt namelijk, toeval bestaat niet, 88 minuten! Toegegeven, dat is inclusief (Amerikaanse) reclameblokken, maar onder de streep blijft er dan nog steeds een uur tot zeventig minuten over aan onversneden Walking Dead-actie!

Cliffhanger

Er is nog weinig bekend over waar de extra lange aflevering over zal gaan, maar het ligt voor de hand dat de strijd tussen Rick en Negan verder gaat. Het is onwaarschijnlijk dat deze verhaallijn wordt afgerond voor het einde van het seizoen, dus dat geeft de makers alle ruimte om de fans achter te laten met een dijk van een cliffhanger! Is het al februari?

De extra lange midseizoensfinale van The Walking Dead zal op 11 december te zien zijn bij FOX.

Lees verder