The Voice of Holland komt met familie-editie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice of Holland komt met familie-editie

The Voice of Holland komt met familie-editie

|
|

Laatste update:

Verblijdt oma de familie op zondag met een aria? Trekt jouw moeder je 's ochtends uit bed met een swingend nummertje? En zing jij de sterren van de hemel in de badkamer? Dan heeft RTL wéér een talentenjacht voor je klaar staan. The Voice of Holland komt na The Voice Kids en The Voice Senior namelijk met nóg een spin-off en start nu een familie-editie van de show.

"Wij gaan op zoek naar de meest muzikale familie van Nederland! Dus zing jij met familie, collega's, sportmaatjes of huisgenoten (dat is namelijk óók familie), geef je dan nu op voor de grootste online zangcompetetitie, The Voice Family!" Schrijft RTL vrijdag in hun aankondiging van The Voice Family op hun website. En ja, je leest het goed. The Voice Family wordt dus een online programma, in tegenstelling tot The Voice senior die vanaf vrijdag 24 augustus te zien is. 

Het is nog niet bekend wie er als coaches op de rode stoelen plaatsnemen, of wanneer het programma op de website van The Voice van start gaat. Wel kun je je familie nu al opgeven via deze link.

Lees verder