The Voice Kids krijgt vierde coach in het nieuwe seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice Kids krijgt vierde coach in het nieuwe seizoen

The Voice Kids krijgt vierde coach in het nieuwe seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met de finale nog in het verschiet, loopt de nieuwe lichting zich al warm voor het komende seizoen van The Voice Kids. En dit zevende seizoen wordt bijzonder: voor het eerst in de geschiedenis van het programma zullen er namelijk niet drie, maar vier afzonderlijke coaches plaatsnemen in de rode stoelen!

Vierde coach

De huidige bezetting van de rode zetels blijft ook volgend jaar zitten, alleen schuift er een nieuwe collega-coach aan. Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato zijn dolgelukkig met de komst van de vierde coach en noemen deze coach een echte muzikale toevoeging binnen hun speelveld. 

Grotere competitie

Met de komst van de nieuwe coach in het programma hebben de kids nu vier teams om uit te kiezen, waardoor het spel nog beter gespeeld kan worden. De nieuwe coach van The Voice Kids wordt vrijdagavond in de live finale bekend gemaakt.

De finale

De afgelopen weken hebben The Voice Kids de harten van Nederland gestolen. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om aanstaande vrijdag voor de laatste keer alles in de strijd te gooien en The Voice Kids 2017-titel te winnen. Het lot van de talenten ligt de hele avond in handen van de kijker.

The Voice Kids

Wie weet de kijkers te overtuigen? Wie mag zich The Voice Kids 2017-winnaar noemen en gaat met een bokaal én een studiebeurs van € 10.000 naar huis? En wie wordt de nieuwe coach van The Voice Kids?

De spannende ontknoping van het zesde seizoen van de talentenjacht zie je vrijdag 21 april om 20:30 bij RTL 4.

Lees verder