the voice of holland comeback stage coaches maan typhoon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the voice of holland comeback stage coaches maan typhoon

The Voice-format valt niet erg in de smaak: ‘Afvallerseiland’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

The Voice of Holland is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Helaas valt het nieuwe format niet meteen in de smaak bij de kijkers… Zij krijgen zelfs flashbacks naar het gehate Afvallerseiland in Expeditie Robinson!

Nieuw format The Voice

Het twaalfde seizoen van The Voice of Holland is vanavond van start gegaan. Het seizoen zit vol nieuwe verrassingen! Naast Glennis Grace werden er namelijk nog twee extra coaches geïntroduceerd: Maan en Typhoon. In hun rol als Comeback Stage Coaches bieden zij kandidaten, waarvoor de hoofdcoaches niet omgedraaid zijn, alsnog de kans op een ticket voor de kwartfinale. Ook nieuw zijn de block-knoppen, waar Ali B en Anouk al ruzie om kregen… Met deze knoppen kunnen coaches een van hun drie collega-coaches blokkeren.

'Het houdt nooit op'

We vertelden jullie eerder al dat deze toevoegingen in het buitenland al succesvol zijn gebleken… Nederlandse kijkers moeten er echter niets van weten! Zo wordt het idee van de Comeback Stage veelvuldig vergeleken met Afvallerseiland in Expeditie Robinson. Kijkers vonden het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson veel te lang duren… En dat had mede te maken met Afvallerseiland, waar sommige kandidaten *kuch Rob Geus en John de Bever* wel héél lang bleven plakken.

Meer lezen over The Voice of Holland-aflevering van vanavond? Kijkers waren erg verbaasd door het gedrag van Anouk en hekelen Glennis Grace vanwege haar harde uitspraken!

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder