The Vampire Diaries

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Vampire Diaries

The Vampire Diaries komt naar Amazon Prime Video na Netflix-exit

|
|

Laatste update:

Een tijdje geleden maakte Netflix bekend dat The Vampire Diaries op 31 mei van de streamingdienst verdwijnt en als je toen in alle paniek aan een véél te lange binge-sessie bent begonnen... hebben we nieuws voor je: Amazon Prime Video gaat alle seizoenen aan hun aanbod toevoegen!

Dat maakte de streamingdienst vandaag bekend. Goed nieuws voor iedereen die de afgelopen weken zijn of haar sociale leven in de ijskast zette om toch maar zoveel mogelijk in 'Mystic Falls' te verblijven. Achteraf gezien was die blinde paniek niet nodig - mits je een Amazon-abbo hebt, natuurlijk.

The Vampire Diaries op Amazon Prime Video

Tot en met 31 mei kijk je nog gewoon op Netflix. Dan schakel je op 1 juni gewoon over naar Amazon Prime Video, waar vanaf dan seizoen 1 tot en met 8 van The Vampire Diaries op staat. Lekker.

The Vampire watte?

Wie nog niet gekeken heeft, kan de Amazon-release aangrijpen om alsnog - 4 jaar na het einde van de serie - aan te haken. Beter laat dan nooit. The Vampire Diaries draait om het stadje Mystic Falls, waar de jonge Elena (Nina Dobrev) ineens een wees wordt. Ze wordt verliefd op Stefan Salvatore (Paul Wesley), maar haar nieuwe vriendje blijkt een eeuwenoude vampier te zijn. Elena probeert met dit gegeven om te gaan terwijl ze met Stefans familie Mystic Falls beschermt tegen bovennatuurlijke dreigingen.

Janken: The Vampire Diaries is helaas niet het enige dat verdwijnt... Check hier het nieuwe Netflix-verwijdert-overzicht.Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder