Thanos in The Simpsons

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Thanos in The Simpsons

The Simpsons komt met Avengers: Endgame-parodie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Weet je nog dat je net voor de release van Avengers: Endgame met man en macht probeerde om leaks en spoilers te vermijden? The Simpsons neemt dat concept nu geniaal op de hak met een speciale Marvel-parodie-aflevering!

In 'Bart the Bad Guy' - aankomende zondag te zien op FOX in Amerika - krijgt Bart Simpson vanwege een misverstand een nog uit te komen sequel op Vindicator te zien. Dit is zeg maar de 'Endgame' van The Simpsons' eigen superhelden-franchise. Bart, geniepig als 'ie is, merkt dat hij nu mensen kan chanteren met spoilers. Totdat de grote bazen achter 'm aankomen!

Speciale cameo's

Producer Matt Selman deelt op twitter alvast een schitterende poster van de aflevering. Dit is in alle opzichten natuurlijk een parodie op de Avengers: Endgame-poster - inclusief 'Chinnos', een poor man's versie van Marvel-opperslechterik Thanos (die al eens even meespeelde in de 'couch gags', hierboven te zien). Tof detail: de grote man achter Marvel Studios, Kevin Feige, spreekt Chinnos' stem in. Daarnaast duiken regisseurs Joe en Anthony Russo op voor cameo's en mag ook Cobie Smulders (Maria Hill) een stem inspreken!

Toekomst van The Simpsons

Het is nog even afwachten wanneer wij deze inhaker op de uit de hand gelopen spoiler-cultuur kunnen zien. The Simpsons staat overigens wel tot en met seizoen 30 op Disney+ dus daar kun je altijd nog terecht voor je fix. En nu we het toch over de langstlopende animatieserie ooit hebben: de toekomst ziet er... niet zo rooskleurig uit.

Lees verder