The Rock niet tevreden met zijn imago in hilarische (en keiharde!) Rampage-clip

Veronica Superguide logo
The Rock niet tevreden met zijn imago in hilarische (en keiharde!) Rampage-clip

The Rock niet tevreden met zijn imago in hilarische (en keiharde!) Rampage-clip

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wanneer zijn de awards voor de leukste vent in Hollywood? Want de hoofdprijs moet aan Dwayne 'The Rock' Johnson worden uitgereikt, toch?! De beste man heeft een pareltje van een promotiefilmpje online gegooid voor zijn nieuwe film Rampage en we delen 'm graag met je.

Rennen voor je leven

The Rock introduceert de video als één van zijn vele instagram-video's. Maar de tekst "One crazy brown, bald-headed tattooed man running for his mother f#$%#& life", is voor Dwayne echter reden genoeg om de video even te onderbreken: "Je kunt niet de tekst 'I'm running for my life' erin zetten! Kom op, gast! De wereld kijkt hiernaar. Ik ben de stoerste filmster op aarde, oké? Ik moet mijn reputatie beschermen." Zijn verzoek om een fragment waarin de ster geen angst kent wordt vervolgens ook niet helemaal naar wens uitgevoerd. Dwayne weet wel hoe hij met humor een film kan verkopen.

Rampage

Rampage is gebaseerd op het gelijknamige computerspel uit 1986. In Rampage speelt Dwayne Johnson bioloog Davis Okoye die een speciale band opgebouwd heeft met de gorilla George. Na een genetisch experiment verandert de aap echter in een gigantisch, gebouwen-slopend monster. Bovendien blijkt George niet het enige wezen dat door deze dierproeven is getroffen. Kortom: verwacht dus net als in de game een hoop sloopgeweld.

Kun je ook niet wachten om Rampage te zien? Komt goed uit! De releasedatum is vervroegd en dus kun je al op 12 april genieten van Dwayne en de monster-aap in de bioscoop!

Lees verder