'The Rock' heeft grotere kans op presidentschap in 2020 dan Trump

Veronica Superguide logo
'The Rock' heeft grotere kans op presidentschap in 2020 dan Trump

'The Rock' heeft grotere kans op presidentschap in 2020 dan Trump

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als Dwayne ‘The Rock’ Johnson en president Trump het nu tegen elkaar zouden opnemen in de presidentiële verkiezingen, dan zou de acteur winnen. Dat meldt peilingwebsite Public Policy Polling.

The Rock for President

The Rock vertelde vorige week in een interview met mannenblad GQ dat hij het presidentschap wel ziet zitten. “Ik denk dat er zeker een kans bestaat”, aldus de acteur. Leuk, dacht PPP, dat gaan we peilen! Wat blijkt? Dwayne is favoriet en niet zo’n beetje ook. Als de twee nu tegenover elkaar zouden staan, zou The Rock winnen met een marge van maar liefst vijf punten. Voor de leken onder ons: dat is flink wat. 

Is dat nou wel zo slim?

Of de goedlachse reus daadwerkelijk ook voor het presidentschap zal gaan (en of dit de beste keus is voor Amerika…) is nog even de vraag. Aan motivatie in ieder geval geen gebrek bij Dwayne, dus het zou ons niets verbazen. Donald Trump heeft bovendien bewezen dat een langlopende politieke carrière geen pré is. 

The Rock deed het in ieder geval al goed als The Rock Obama:

Baywatch

De presidentskandidaat in spe doet voorlopig nog even waar-ie goed in is: racen, schieten, mooie vrouwen redden en bad guys lens slaan. Vanaf 26 mei zal Johnson te zien zijn in actiecomedy Baywatch, een remake van de populaire actieserie uit de jaren 90. Naast Dwayne heeft Zac Efron een rol en ook Baywatch-veteranen David Hasselhof en Pamela Anderson duiken op voor een cameo.

Lees verder