The resident acteurs Matt Czuchhry Emily vanCamp

Veronica Superguide logo
The resident acteurs Matt Czuchhry Emily vanCamp

Bevestigd! The Resident seizoen 3 komt eraan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het einde van seizoen 2 van The Resident komt langzaam in zicht, maar niet getreurd: Fox heeft bevestigd dat er een derde seizoen van de serie aankomt! Dat maakt Variety bekend. 

Drama genoeg in het ziekenhuis

In Nederland worden momenteel de laatste afleveringen van seizoen twee uitgezonden op Fox, dat onlangs werd overgenomen door Disney. The Resident gaat over een groep artsen in het Chastain Park Memorial Hospital in Atlanta. Naast hun persoonlijke problemen komen ook bredere issues aan bod zoals de invloed van de farmaceutische industrie en de bureaucratie achter de schermen van het ziekenhuis. Genoeg drama dus. 

Excited voor seizoen 3

Michael Torn, hoofd van entertainment bij Fox laat weten enthousiast te zijn over het vervolg van de serie. “Amy Holden Jones, Todd Harthan and the team behind ‘The Resident’ continue to showcase their brilliant storytelling, revealing both the triumphs and tragedy within the medical world. Matt Czuchry, Emily VanCamp and Bruce Greenwood, along with the stellar cast, have developed rich and compelling characters through their heartfelt performances.”

Tegelijk met de bekendmaking van The Resident liet Fox ook weten dat de dramaserie 9-1-1 een derde seizoen krijgt. Dit programma draait om het personeel van nooddiensten zoals de ambulance en brandweer in Los Angeles.

Lees verder