The Raid-ster gaat los in Netflix-serie Wu Assassins

Veronica Superguide logo
The Raid-ster gaat los in Netflix-serie Wu Assassins

The Raid-ster gaat los in Netflix-serie Wu Assassins

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Liefhebbers van het betere knokwerk hebben weer iets om naar uit te kijken. Niemand minder dan Iko Uwais (The Raid) krijgt zijn eigen actieserie op Netflix!

Bovenmenselijk

In 2011 brak Iko Uwais door met The Raid. In deze snoeiharde Indonesische actiefilm speelde Uwais een agent die alles op alles moet zetten om een uit de hand lopende politie-inval te overleven. Zijn bijna bovenmenselijke gevechtstechnieken bleven niet onopgemerkt in Hollywood. Zo had Uwais een rolletje in Star Wars: The Force Awakens en binnenkort vecht hij zij aan zij met Mark Wahlberg in de actiekraker Mile 22. Maar daar blijft het niet bij: de Indonesische actiester schittert binnenkort in zijn eigen serie op Netflix!

Evenwicht

In Wu Assassins (aan de titel zal het niet liggen) speelt Uwais een kok die over bijzondere krachten blijkt te bezitten. Hij moet zijn gaven gebruiken om het evenwicht in de wereld te herstellen. Of zoiets… Nou ja, niemand kijkt een serie genaamd Wu Assassins om het verhaal, zullen we maar denken. Byron Mann (Altered Carbon) speelt ook een rol in deze Netflix-serie. Het eerste seizoen van Wu Assassins zal tien afleveringen tellen. En dat is meer dan genoeg tijd voor Iko Kuwais om los te gaan!

De opnames van Wu Assassins gaan in augustus van start.

Lees verder