The Purge 4 heeft een releasedate

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Purge 4 heeft een releasedate

The Purge 4 heeft een releasedate

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er komt een nieuwe Purge-film aan! Over het verhaal is nog niet veel bekend, maar we kunnen je wel al vertellen wanneer de film uitkomt!

Psychopaten

In de horrorfilmreeks The Purge is criminaliteit verbannen uit Amerika. Eén nacht per jaar is echter alles toegestaan, tot moord aan toe! En wie dan slachtoffer dreigt te worden van psychopaten of bloeddorstige bendes, hoeft niet te rekenen op de komst van politie. Tijdens The Purge (De Zuivering) geldt het recht van de sterkste en woedt er een strijd op leven en dood wie de volgende zonsopgang haalt.

Prequel

De eerste film uit 2013 bleek een groot succes en er verschenen twee vervolgen, The Purge: Anarchy en Purge: Election Year. Volgend jaar kan daar het vierde deel aan worden toegevoegd. The Purge 4 is een prequel en vertelt waarschijnlijk hoe de New Founding Fathers of America, de grondleggers van de zuivering, aan de macht zijn gekomen. Het zal dan wel geen toeval zijn dat de film uitkomt op 4 juli, 2018. Dan vieren de Amerikanen namelijk Independence Day, een feestdag ter ere van de echte grondleggers van de Verenigde Staten. Waarschijnlijk zal het niet lang duren voordat de film dan ook in de Nederlandse bioscopen draait.

Lees verder