Liam Neeson in The Marksman op Amazon Prime 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Liam Neeson in The Marksman op Amazon Prime 2021

The Marksman met Liam Neeson in première bij Amazon Prime

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Amazon Prime heeft de exclusieve rechten gekocht van The Marksman. En deze gloednieuwe actiefilm met Liam Neeson verschijnt sneller dan je denkt!

Optimistisch

Eind vorig jaar verscheen de eerste trailer van The Marksman. Toen waren we nog optimistisch dat deze actiekraker met Liam Neeson vanaf januari 2021 in de bioscopen te zien zou zijn. Door de coronamaatregelen liep dat helaas net even anders. Maar uitstel betekent in dit geval gelukkig geen afstel: The Marksman gaat binnenkort in première bij Amazon Prime!

Bloederig conflict

In The Marksman speelt Liam Neeson de rol van Jim, een ex-marinier die de herfst van zijn leven doorbrengt op een ranch in Arizona. Maar een rustige oude dag zit er natuurlijk weer niet in voor de ijzervreter. Wanneer Jim zich namelijk ontfermt over een jonge vluchteling uit Mexico, raakt hij betrokken bij een bloederig conflict met een gewelddadig drugskartel.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Actieheld

The Marksman is trouwens niet de enige actiefilm met Liam Neeson die onderdak vindt bij de streamingdiensten. Eerder werd bekend dat The Ice Road exclusief te zien zal zijn bij Netflix. Wij zijn de laatsten die hierover zullen klagen, maar laten we hopen dat we de Ierse actieheld snel weer op het witte doek kunnen bewonderen.

The Marksman is vanaf 20 mei te zien bij Amazon Prime.

Lees verder