The Handmaid's Tale, Videoland, S3

Veronica Superguide logo
The Handmaid's Tale, Videoland, S3

Kijktip: The Handmaid's Tale seizoen 3 gaat van start op Fox!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van The Handmaid's Tale opgelet! Ben jij helemaal verzot op deze reeks, maar heb je het derde seizoen nog niet gezien óf wil je 'm gewoon nog een keer bekijken? Schakel dan vanavond maar snel over naar Fox.

De Amerikaanse hitserie is namelijk vanaf maandag 28 december wekelijks met een dubbele aflevering te zien op Fox. 

Lastige zoektocht

De laatste seconden van het tweede seizoen liet de kijker achter met talloze vragen over het lot van June. Deze dienstmaagd (vertolkt door Elisabeth Moss) probeert te overleven in een Amerika, dat na een gewelddadige staatsgreep is veranderd in een wrede dictatuur. Omringd door dood en chaos, gaat June op zoek naar haar gezin dat ze is kwijtgeraakt bij het uitbreken van de staatsgreep. Ondertussen maken Emily en Nichole eveneens een gevaarlijke reis en blijft de keuze van Serena Joy niet zonder gevolgen.

Seizoen 4 én 5

Het derde seizoen is eigenlijk al even uit en het had niet veel gescheeld of we hadden al massaal via Ziggo of Videoland kunnen genieten van het vierde seizoen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten - what else is new? - en moeten we toch nog even geduld hebben tot ergens in 2021. Maar één lichtpuntje is er al wel: onlangs is het vijfde seizoen aangekondigd. Dat stemt ons nog enigszins hoopvol! 

Het derde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf maandag 28 december wekelijks om 20.00 uur met dubbele afleveringen te zien op FOX.

Lees verder