The Grand Tour seizoen 2 krijgt trailer en releasedatum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Grand Tour seizoen 2 krijgt trailer en releasedatum

The Grand Tour seizoen 2 krijgt trailer en releasedatum

|
|

Laatste update:

Maak je gordel maar vast. Je favoriete autoliefhebbers, Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, scheuren met een dikke maand weer over je beeldscherm! The Grand Tour seizoen 2 start op 8 december.

Live and Let Drive

Amazon heeft ook alvast een trailer vrijgegeven, waarin het olijke trio gewoon weer lekker zichzelf is. Lees: snelle auto’s, onherbergzame gebieden, Britse humor, aftandse locaties, schreeuwende presentatoren en dat alles onder het genot van Paul McCartney’s Live and Let Die. 

Alle remmen los

Reken maar van yes dat (wederom) kosten noch moeite gespaard worden in dit nieuwe seizoen. De remmen gaan zo ver los; Guillermo en Tropical Danny zouden er een puntje aan kunnen zuigen.

Of dit ook een goed seizoen betekent is nog even de vraag. Nummertje één werd door de fans gematigd ontvangen. Desondanks het grotere budget wist de show niet de magie van Top Gear te evenaren. De ingrediënten waren aanwezig, maar de grappen voelden vaak té geforceerd aan. 

Auto-ongeluk

Er is overigens nog niks te zien van Hammonds car crash. Een aantal maanden geleden vloog de presentator met zijn elektrische bolide uit de bocht. Hij overleefde het voorval maar net. Jeremy Clarkson gaf later toe dat hij dacht dat Hammond dood was.

The Grand Tour is te zien op Amazon Prime Video.

Lees verder