Het vierde seizoen The Good Doctor staat bijna online!

Door Redactie
The Good Doctor S4

Het heeft er vanwege de coronacrisis even om gespannen, maar geen zorgen. Vanaf komende maand kunnen fans namelijk gewoon genieten van het vierde seizoen van The Good Doctor.

Het vierde seizoen van deze populaire doktersserie is namelijk al vanaf 8 februari te zien via Videoland. Ja, dat lees je goed: binnen een maand kun je wekelijks naar een nieuwe aflevering kijken.

Het coronavirus slaat toe

In de vierde reeks behandelt onze favoriete dokter 'dr. Shaun Murphy' een patiënt met een ziekte die niet alleen onvoorspelbaar van aard is, maar ook anders dan alles wat hij of het team in San Jose St. Bonaventure ooit eerder heeft gezien. Je raadt het al: corona maakt ook hier zijn opwachting! Naarmate veiligheidsprotocollen en quarantaines toenemen als gevolg van de wereldwijde pandemie zal de relatie tussen Lea en Shaun opnieuw op de proef worden gesteld. Als dat maar goed gaat. Bekijk hieronder snel de trailer.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Nog geen vijfde reeks

Oorspronkelijk had deze reeks al aan het begin van de zomer moeten verschijnen, maar zoals we inmiddels wel gewend zijn, gooide corona ook hier roet in het eten. Volgens insiders had dat voornamelijk te maken met de hoeveelheid tests. De cast- en crewleden wilden vaker getest worden, maar de lokale organisatie vond dat niet nodig. Daar is uiteindelijk een middenweg voor gevonden. Of dit ook geldt voor een eventueel vijfde seizoen is nog onduidelijk. Daar is immers tot op heden nog niets over onthuld!

De eerste aflevering van het vierde seizoen The Good Doctor is op 8 februari te zien op Videoland.