The Flintstones

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Flintstones

The Flintstones keren terug in nieuwe animatieserie!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Yabba dabba doo! Na vele reboot-pogingen keert The Flintstones nu echt terug. De nieuwe animatieserie wordt uitgezonden bij Fox in de Verenigde Staten.

Dat meldt entertainmentwebsite Variety. De show heet Bedrock en is een stuk moderner. Fred en Wilma Flintstone gaan samen met hun dochter Pebbles een nieuw tijdperk in. Fred gaat met pensioen en de inmiddels twintigjarige Pebbles richt zich op haar eigen carrière.

Elizabeth Banks

Actrice Elizabeth Banks, bekend van Charlie’s Angels en Pitch Perfect, is de uitvoerend producent van de animatieserie. Ook heeft ze zelf een rol bemachtigd in Bedrock. Ze mag namelijk de stem inspreken van Pebbles. Over de rest van de cast is helaas nog niks bekend.

‘First family’

Fox-president Michael Thorn is enorm blij met de comeback van de Flintstones. “Nog voordat de Simpsons, Griffins en de Belchers er waren, waren The Flintstones al onderdeel van ons leven. Zij zijn de ‘first family’ van animatie en ze gaan absoluut rocken.

The Flintstones

The Flintstones is een van de meest populairste animatieseries ooit. De reeks liep voor zes seizoenen in de jaren ’60, werd daarna nog jaren herhaald op televisie én won zelfs als eerste animatieshow een Emmy Award!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder