Matthijs van Nieuwkerk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthijs van Nieuwkerk

The Connection met Matthijs van Nieuwkerk zaterdag best bekeken programma

|
|

Laatste update:

Matthijs van Nieuwkerk doet goede zaken met zijn quiz The Connection. Zaterdag scoorde het programma met ruim één miljoen kijkers, waardoor het meteen het best bekeken programma van de avond was. Quizconcurrent De 1 Procent Quiz van Tijl Beckand valt met 559.000 kijkers in vergelijking wat in het niets.

De connectie vinden

In The Connection proberen drie BN’ers één antwoord te vinden die alles en iedereen met elkaar linkt. In de aflevering van zaterdag was het thema ‘Mollen’. Oud-mollen uit Wie is de Mol? Jeroen Kijk in de Vegte, Jan Versteegh en Anne-Marie Jung gingen de strijd met elkaar aan.

Francis in ruil voor Matthijs?

Hoewel het mooie cijfers zijn, zou Francis van Broekhuizen als presentatrice mogelijk nog beter kunnen scoren. Eerder stal de operazangeres de show in het programma, toen ze onder meer vragen verbeterde en orakelde over achtergrondinformatie.

Krijg je niet genoeg van quizzen? Dit zijn 10 oude tv-quizzen die nog steeds leuk zijn!

Sportzomer

De kijkcijfers van Stichting Kijkonderzoek tonen verder ook hoge cijfers voor sportprogramma’s. Zo keken bijna een miljoen mensen naar De Avondetappe. Er waren bijna 700.000 kijkers voor het uitzwaaiduel tussen de Oranjevrouwen en Finland, en ook Studio Sport en de Tour de France scoorden boven de 500.000 kijkers

Domino Challenge

De finale-aflevering van Domino Challenge deed het opvallend genoeg een stuk minder goed. Er keken iets meer dan een half miljoen mensen naar. Op weg naar de finale zorgde het programma voor wat smeuïg vermaak, met zelfs vriendschappen die ‘op het spel staan’.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder