The Conjuring Universe komt met The Crooked Man-spin-off

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Conjuring Universe komt met The Crooked Man-spin-off

The Conjuring Universe komt met The Crooked Man-spin-off

|
|

Laatste update:

Fans van The Conjuring opgelet! Het steeds groter wordende Conjuring-universum krijgt er nog een film bij: The Crooked Man. Dat wordt een ouderwets potje gruwelen!

De scheve man

The Crooked Man verscheen voor het eerst in The Conjuring 2, van horrorkoning James Wan. Het is een personificatie van de kwaadaardige entiteit Valak; een van de belangrijkste slechteriken uit het Conjuring-universum. Valak is duidelijk niet vies van een verkleedpartijtje, want soms duikt het gedrocht op als ondode non. 

Non

Ook deze non krijgt (al eerder dan The Crooked Man) een eigen spin-off. De film, zoals de naam van het misbaksel al doet vermoeden, gaat The Nun heten. Het zal de derde Conjuring spin-off zijn na Annabelle en Annabelle: The Creation. Wat James Wan en consorten nog meer voor ons in petto hebben, is nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld niet bij zes films blijven. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Planning

De eerste officiële Conjuring-spin-off, genaamd Annabelle, kwam uit in 2014. Annabelle: The Creation staat gepland voor 2017 en The Nun voor 2018. Wanneer The Crooked Man in de bioscopen zal verschijnen en wat precies het verhaal gaat zijn, is nog niet bekend.

Lees verder