Trailer Malignant 2021 van James Wan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer Malignant 2021 van James Wan

The Conjuring-regisseur toont trailer nieuwe horrorfilm Malignant

|
|

Laatste update:

James Wan, het brein achter horrorhits als The Conjuring en Saw, keert terug naar zijn roots met Malignant. Onlangs verscheen de eerste trailer voor deze gloednieuwe horrorfilm.

Visioenen

In Malignant wordt Madison (gespeeld door Annabelle Wallis) geplaagd door een reeks duistere visioenen van gruwelijke moorden. Tot overmaat van ramp blijft het niet bij visioenen; zij ontdekt namelijk al snel dat de moorden ook in werkelijkheid plaatsvinden. Een traumatische gebeurtenis uit het verleden kan wel eens de oorzaak zijn van haar voorspellende gaven. Maar natuurlijk duurt het niet lang voordat Madison zelf in levensgevaar is…

The Conjuring en Saw

Malignant wordt geregisseerd door James Wan. De laatste jaren tekende hij vooral voor peperdure blockbusters als Aquaman en Fast & Furious 7. Onder horrorfans maakte deze veelzijdige regisseur echter naam met genrehits als The Conjuring en Saw. Met Malignant toont Wan aan dat het bloed nog altijd kruipt waar het niet gaan kan. Gelukkig laat de release van deze horrorfilm niet al te lang meer op zich wachten: Malignant draait vanaf 2 september in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook onze recensie van The Conjuring: The Devil Made Me Do It.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder