The Blacklist S4 begint op 2 januari bij RTL 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Blacklist S4 begint op 2 januari bij RTL 5

The Blacklist S4 begint op 2 januari bij RTL 5

|
|

Laatste update:

Vertelden we je maandag dat het derde seizoen van The Blacklist in januari op Netflix staat, vandaag de dag hebben we nog beter nieuws: seizoen 4 is namelijk in januari te zien bij RTL 5.

SPOILERS

Het derde seizoen van de spannende misdaadserie (SPOILER ALERT) eindigde in een enorm drama. FBI-agent Liz bleek de dochter te zijn van een spion uit Rusland, maar was hier zelf niet van op de hoogte. Zij en haar kind verkeren in levensgevaar, waardoor ze gedwongen werd haar eigen dood te faken en uit handen te blijven van zowel criminelen als de FBI. 

The Blacklist

The Blacklist gaat over Raymond Reddington, een meestercrimineel die jarenlang op de lijst van meest gezochte personen zocht. Maar dan besluit hij zijn leven te beteren door zich aan te melden bij de FBI en de organisatie te helpen met het opsporen van terroristen en andere criminelen. De vraag is alleen: is Red wel te vertrouwen?

RTL

De eerste twee seizoen van The Blacklist zijn nu te bekijken op Netflix. Op 4 januari wordt het derde seizoen beschikbaar gemaakt, maar dit is tevens de dag dat seizoen 4 van start gaat bij RTL 5. Je ziet het nieuwe seizoen op maandag 2 januari om 20.30 bij RTL 5. Kun je zo lang niet wachten? Op Tweede Kerstdag wordt er om 22.30 een special van The Blacklist uitgezonden op diezelfde zender. 

Lees verder