The Big Bang Theory knalt nog twee seizoenen door

Veronica Superguide logo
The Big Bang Theory knalt nog twee seizoenen door

The Big Bang Theory knalt nog twee seizoenen door

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vandaag werd bekend dat er nog minstens twee seizoenen van The Big Bang Theory worden gemaakt. Fans van deze populaire sitcom zitten nog tot zeker 2019 geramd!

De cast van The Big Bang Theory heeft voor twee seizoenen bijgetekend. Dat is niet alleen goed nieuws voor fans van de serie, maar ook voor CBS, de zender die de serie uitzendt. The Big Bang Theory is namelijk al jaren een van de best bekeken sitcoms op de Amerikaanse televisie. Glen Celler, het hoofd van CBS verklaarde dan ook: “We gaan door zolang de kijkers het willen. Ik hoop dat dat voor altijd is.” De nieuwe seizoenen zullen in 2018 en 2019 te zien zijn.

Spin-off

Alsof de fans nog niet genoeg te vieren te hebben, werd onlangs bekend dat er binnenkort ook een spin-off van The Big Bang Theory zal verschijnen: Young Sheldon. Zoals de titel aan aangeeft, volgen we hier de negenjarige Sheldon als vroegwijze snotneus. Ian Armitage uit de HBO-serie Big Little Lies zal de titelrol van de jonge Sheldon voor zijn rekening nemen. Jon Favreau, de regisseur van Iron Man en The Jungle Book, zal de eerste aflevering van deze spin-off regisseren.

Lees verder