The BFG

Veronica Superguide logo
The BFG

The BFG – Steven Spielberg magie nu gratis op Ziggo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Ziggo geeft heel december gratis films weg tijdens de Ziggo Uitpakweken. The BFG is er een van die je nu kunt kijken. En dat wil je zeker want het is een klassieke hartverwarmende Steven Spielberg-film!

De Grote Vriendelijke Reus

The BFG staat voor Big Friendly Giant en is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Roald Dahl. Reuzen bestaan echt in Engeland en ze eten kleine kinderen op als tussendoortje. Behalve één vriendelijke reus dan, die stiekem het weesmeisje Sophie meeneemt naar Reuzenland.

Daar ontdekt ze dat de meeste reuzen levensgevaarlijk zijn en dat ze plannen hebben om meer kinderen in Londen op te eten. Samen met de BFG zoekt ze naar een plan om de andere reuzen tegen te houden.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Weer een echte Steven Spielberg familiefilm

The BFG heeft alle hartverwarmende kenmerken van klassieke Steven Spielberg-films zoals E.T., The Goonies en Hook. Het grote voordeel is dat deze film computeranimaties heeft waardoor de reuzen levensecht lijken! Acteur Mark Rylance speelt de BFG en je kunt goed zien dat ze zijn echte gezicht gescand hebben voor de rol.

Gratis op Ziggo

En het mooiste nieuws: je kunt hem vandaag nog gratis kijken als Ziggo-abonnee! Bekijk hier ook welke andere films gratis zijn tijdens de Ziggo Uitpakweken. Daarnaast kan je voor een kleine prijs een van deze 10 topfilms huren op Ziggo.

The BFG is tot en met 17 december gratis op Ziggo.

Advertisement

Lees verder