Ceder in The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ceder in The Voice Kids

Vanavond gaan The Battles van start in The Voice Kids!

|
|

Laatste update:

Het wordt nu echt menens in The Voice Kids. Na weken van toffe Blind Auditions, gooit RTL 4 er wat pit in. Het is tijd voor... The Battles!

Even geen 'hysterische ouders' meer of coaches die elkaar eruit proberen te lullen om een kandidaat binnen te hengelen! Nee; vanavond strijden de kleine nachtegaaltjes tégen elkaar. 

The Battles

Uit enkele previews, hierboven en hieronder te zien, blijkt dat ook deze koters niet onderdoen voor de 'grote jongens'. Ze willen koste wat kost winnen. Gelukkig krijgen ze genoeg begeleiding van coaches Anouk, Ali B, Marco Borsato en Sanne Hans. En wat doet Jamai daar? Neemt hij Martijn Krabbé's iconische 'Let's get ready to rrrrrrumble' over?

Aangepaste uitzendingen

Door het coronavirus moest RTL enkele ingrepen doen om het huidige Voice Kids-seizoen draaiende te houden. Zo duren de afleveringen ietsje korter en beginnen ze al om 20:00 uur, in plaats van om 20:30 uur. Ook gaat de live-finale op de schop. Die zou eigenlijk in mei op tv komen, maar zoals het er nu naar uitziet vindt 'ie op 5 juni plaats.

The Voice Kids is vanavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder