The battle continues! Wim Kieft naar Talpa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The battle continues! Wim Kieft naar Talpa

The battle continues! Wim Kieft naar Talpa

|
|

Laatste update:

Het lijkt verdorie wel een aflevering van Ik Vertrek! De ene na de andere grotere en kleinere ster van de televisie (je weet wel, van dat kastje dat op een computer lijkt maar je kan er niet op typen) vertrekt bij hun werkgever en loopt over. John de Mol van Talpa (SBS6, Veronica, Net5) trekt RTL-shows met bijbehorende BN’ers weg bij RTL.

Wim is weg

Deze keer is de beurt voor een potje stoelendans aan Wim Kieft. Deze oud-voetballer werkt nu bij Ziggo Sport maar kreeg een plek bij Veronica Inside aangeboden. Vanaf de zomer gaat zijn contract in, wat voor drie jaar is getekend. Dus hoppa, De Mol heeft weer een presentator in de stal geparkeerd. Het mag wat kosten, want Gordon, Jandino en de leuke mannen (en Johan Derksen) van Voetbal Inside lieten zich ook op contract zetten. En dan nog Linda de Mol en Wendy van Dijk! Toedeloe! RTL gaat het lastig krijgen met de leegloop. John de Mol richt zijn pijlen vooral op RTL’ers, maar beperkt zich er niet toe. Zo ging BNNVARA-presentator Jan Versteegh ook al naar Talpa.

Had je trouwens de kleine rel rond Gordon zijn vertrek al meegekregen? Hij vond het zo erg, hij wilde er niet eens meer over praten op tv. Pure winst, wat ons betreft. 

Lees verder