Tanya Roberts in A View To Kill

Veronica Superguide logo
Tanya Roberts in A View To Kill

That ‘70s Show-actrice Tanya Roberts (65) overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

UPDATE: Tanya blijkt toch nog te leven

Het originele bericht gaat hieronder verder

Actrice Tanya Roberts is gisteren op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat heeft haar management bekendgemaakt aan TMZ, schrijft de entertainmentsite. Je kent Tanya als ‘Bond Girl’ Stacey Sutton uit A View To A Kill, naast Roger Moore. Ook speelde ze seizoenen lang de rol van Midge Pinciotti in That 70's Show. Dit was de moeder van Donna (Laura Prepon).

Onverwachts overleden

Tanya, die eigenlijk Victoria Leigh Blum heette, stortte op Kerstavond opeens in na een wandeling met haar honden. Haar management vertelt dat ze toen aan de beademing is gelegd, maar nooit meer bij bewustzijn kwam. Haar dood is niet corona-gerelateerd. Kort voor haar dood leek Tanya nog gezond. Ze deed nog gewoon videochats met fans.

Hollywood-carrière

Naast iconische rollen in A View To Kill en That 70's Show verscheen Tanya in talloze slashers, ruige comedy's, campy fantasy-adventures en licht erotische films. Ook zat ze lange tijd in de oude Charlie's Angels-show. Naast acteren had ze nog een grote passie: modellenwerk. Ze deed shoots voor onder meer Playboy en dook op in veel commercials. "Tanya is survived by her current husband, Lance, and her sister Barbara Chase", aldus TMZ.

Lees verder