Terugkeer Mad About You heel dichtbij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Terugkeer Mad About You heel dichtbij

Terugkeer Mad About You heel dichtbij

|
|

Laatste update:

Komt er nou wel of geen terugkeer van de bekende sitcom Mad About You? Er doen allerlei verhalen de rondte in Hollywood.

Want na maanden van speculatie of het er nou wel of niet van zou komen, leek de deal dan eindelijk rond te zijn. Naast hoofdrolspelers Helen Hunt en Paul Reiser zou ook Danny Johnson, één van de bedenkers van de serie, weer aan boord zijn.

Zowel Helen als Paul zeiden de afgelopen maanden in diverse talkshows dat ze een remake van Mad About You wel zouden zien zitten. "Je weet natuurlijk nooit of het zo goed en leuk wordt als het origineel, maar ik zou het erg leuk vinden om de draad weer op te pakken", aldus Helen. "Paul was onlangs bij mij thuis en toen hadden we het erover. We zijn echt trots op dat wat we destijds hebben neergezet."

Het lijkt toch nog niet definitief zo ver te zijn, Helen deed afgelopen week namelijk uitgebreid haar verhaal bij Ellen DeGeneres. Check hieronder de video!

Mad About You was van 1992 tot 1999 te zien en vertelde het verhaal van een pasgetrouwd stel in New York; Paul en Jamie. Hun 'gezin' werd uitgebreid met dochter Mabel.

Lees verder