Terminator 2 volledig nagemaakt in Grand Theft Auto V

Veronica Superguide logo
Terminator 2 volledig nagemaakt in Grand Theft Auto V

Terminator 2 volledig nagemaakt in Grand Theft Auto V

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Iemand met véél te veel vrije tijd heeft Terminator 2: Judgment Day vrijwel volledig gereproduceerd met een aangepaste versie van Grand Theft Auto V.

Terminator 2 in GTA

De truc zelf is niet nieuw. In 2014 maakte iemand al eens een GTA-versie van de beroemde achtervolgingsscène in Terminator 2. Voor Mikhail Kramer, een 21-jarige fotograaf uit Rusland, ging dat blijkbaar niet ver genoeg. Hij gaf de computergame zijn eigen aanpassingen (bekend als "modding", van modification) en maakte de actiefilm uit 1991 bijna volledig na. Kramers versie van Terminator 2: Judgment Day, hierboven af te spelen, duurt een uur en bevat alle belangrijke en oh zo herkenbare scènes.

Terminator-nieuws

Over Terminator gesproken: de franchise die in 1984 startte is nog altijd springlevend! Arnold Schwarzenegger bevestigde eerder deze maand nog dat hij in een nieuwe Terminator-film met James Cameron als regisseur zal spelen: “Het gaat de goede kant op. Hij [Cameron] heeft goede ideeën over hoe de reeks kan worden voorgezet. Ik speel in de film.”

En er is meer. Deze zomer keert Terminator 2: Judgment Day terug in de bioscopen … in 3D! De film is ook nog eens helemaal opgepoetst van 35mm naar 4K-kwaliteit. Terminator 2: Judgment Day 3D draait vanaf 24 augustus in de Nederlandse bioscopen. Je kunt hier alvast een trailer bekijken.

Lees verder