Tequila! Nieuwe beelden van Baby Driver

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tequila! Nieuwe beelden van Baby Driver

Tequila! Nieuwe beelden van Baby Driver

|
|

Laatste update:

In tegenstelling tot eerdere berichten gaat Baby Driver niet op 24 augustus, maar al op 29 juni in première. Meer goed nieuws: er is zojuist een nieuwe trailer uitgebracht!

Baby Driver nu al film van het jaar?

De hype rond Baby Driver is van een niveau dat je maar heel af en toe ziet. Star Wars, Harry Potter, dat gehalte. Enkele quotes van geluksvogels die de film al hebben gezien: "Beyond F*<&!#%@ awesome" (Rolling Stone), "The coolest damn movie you've ever seen" (Birth.Movies.Death.) en "The most stylish film of the year" (Nerdist).

Dat stilistische hoogtepunt komt van regisseur Edgar Wright, vooral bekend van de soort-van-trilogie van Shaun of the Dead, Hot Fuzz en The World's End, met Simon Pegg en Nick Frost. Werd in die films de humor nog aangekleed met fraaie actiescènes, in Baby Driver zijn de rollen omgedraaid.

Actie, actie, actie

In Baby Driver speelt Ansel ‘The Fault in Our Stars’ Elgort het karakter Baby. Baby is een vluchtautobestuurder die samen met een groep criminelen overvallen pleegt. Wanneer hij het meisje van zijn dromen ontmoet en verliefd wordt, wil hij zo snel mogelijk uit het giftige wereldje ontsnappen. Klein probleempje: zijn baas (Kevin Spacey) wil hem niet laten gaan. Als een geplande kraak niet verloopt zoals verwacht, moet hij racen voor de liefde, zijn leven en zijn vrijheid.

De actie spat in elke trailer van het scherm af en ook over de ondersteunende muziek is meer dan een beetje nagedacht. Baby heeft als jong kind gehoorschade opgelopen en gebruikt muziek om zijn oorsuizen te overstemmen. De film heeft dan ook een soundtrack waar je U tegen zegt. Er wordt zelfs al van een "actiemusical" gesproken, maar je hoeft niet bang te zijn dat de personages ineens in zang uitbarsten.

Behalve Jamie Foxx dan misschien, als je zijn "Tequila" in deze nieuwe trailer meerekent. Tequila, met één l, dus niet "tequilja", hoor je? 29 juni, sla deze niet over!

Lees verder