Temptation Island’s Alex begint eigen kledinglijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island’s Alex begint eigen kledinglijn

Temptation Island’s Alex begint eigen kledinglijn

|
|

Laatste update:

Temptation Island lijkt voor veel deelnemers, zowel verleiders als koppels, een springplank naar een ‘glansrijke’ (ahum) carrière als BN’er, met alles wat daarbij komt kijken. De één na de ander zoekt een manier om een slaatje te slaan uit het ongelooflijk grote succes van de trashy maar o zo vermakelijke realityserie. Zo ook spierbundel Alex Maas. Hem leek het een fantastisch idee om z’n eigen kledinglijn te beginnen.

Eerlijk?

Zo kunnen we vanaf nu allemaal rondlopen in t-shirts met Alex-quotes, waaronder de inmiddels klassieker ‘Ik ga vieze dingen met je meisje doen!’. Ook de teksten ’Das wel ff een dingetje…’, ‘Ik zeg je eerlijk’ en ‘Waar heb ik dit aan verdiend?’ schitteren op de shirts, die je voor ’slechts’ € 29,95 in de kast hebt hangen. Dat kwam Alex, die onlangs by surprise opdook in Temptation Island Vips om Rosanna (opnieuw) om zijn vinger te winden, gisteravond vertellen in de uitzending van RTL Boulevard. En waarom dan een t-shirtlijn? “Ja, daar was vraag naar”, beantwoordt het Brabantse tandpasta-model de vraag van Bridget Maasland. 

Rapper Rowena

Alex is zoals gezegd de zoveelste in het rijtje Temptation-gezichten dat probeert te verdienen aan de tv-hit. Zo bracht Rowena (de wederhelft van Ruud in de vip-editie) eerder deze week de spraakmakende (kuch) single ‘In Je Punani Bitch’ uit, waarmee ze haar rapcarrière weer oppakt. Had ze die dan? Jazeker. Soort van. Zo bracht ze zo’n tien jaar geleden het weinig subtiele lied Geil uit (klik maar even, het is het waard). Dit was een samenwerking met zangeres Ninthe en niemand minder dan Lange Frans, met wie Rowena ruim vier jaar een relatie had. Ja, echt.

Kaching!

Ook ‘Timtation’, dé ster uit het laatste seizoen, kreeg eurotekens in z’n ogen door alle aandacht die hij en het programma kregen. Hij kwam onder meer met eigen condooms. Uit diezelfde reeks deed ook verleider Fabrizio goede zaken. De tatoeëerder - met in België zijn eigen tattooshop - scoorde samen met zijn vriendin Pommeline, een verleidster bekend van twee TI-edities terug, zijn eigen programma op Videoland. In I Love You Tattoo laten koppels hun liefde voor elkaar bezegelen met een liefdestattoo, gezet door één van de Temptation-sterren.

Meer Temptation

Temptation Island Vips zie je iedere donderdag enkel en alleen op Videoland. Voor een nieuwe ‘gewone’ reeks, waarvoor een recordaantal aanmeldingen binnenkwamen, zijn de voorbereidingen momenteel in volle gang.
Bekijk hier het fragment over Alex' fashion-uitspatting in RTL Boulevard.

Lees verder