Temptation Island, singles gezocht

Veronica Superguide logo
Temptation Island, singles gezocht

Op zoek naar de (ware) liefde? Temptation Island zoekt jou

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Temptation Island is in tegenstelling tot Love Island niet direct een programma waar je aan denkt, als je denkt aan het vinden van je ware liefde. Toch zijn de makers wel op zoek naar singles die daadwerkelijk klaar zijn voor de liefde.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat net als de Amerikaanse editie meer om liefde dan om lust draaien. De singles moeten echt toe zijn aan een nieuwe liefde en natuurlijk hopen dat ze die gaan vinden bij iemand in een relatie... Juist, goed begin. Eén nadeel heb je dan wel: waar het reguliere seizoen slechts acht mannelijke en acht vrouwelijke verleiders inschakelt, beginnen de Amerikanen altijd met 24 vrijgezellen. 

Koppels

Eerder werd al een oproep gedaan om stelletjes te vinden. Deze koppels moeten niet alleen hun relatie willen testen (of bekend willen worden), maar ze moeten er ook echt voor openstaan om met anderen te daten. Uit die dates moet namelijk blijken of ze samen willen blijven met hun huidige partner of dat er iemand is die beter bij ze past.  De kandidaten worden - als het net zo gaat als in de Amerikaanse editie - beter begeleidt door de presentator. Of dat net als in de VIP-editie van het programma Yolanthe Cabau en Kaj Gorgels gaan worden, is nog niet bekend.

Dit vernieuwde seizoen wordt exclusief voor Videoland gemaakt.

Lees verder