Temptation Island VIPS verleiders

Veronica Superguide logo
Temptation Island VIPS verleiders

BN'er aan de haak slaan? Temptation Island VIPS zoekt verleiders

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is nog maar zo kort geleden dat het vorige seizoen van Tempation Island VIPS met een kernexplosie aan emoties eindigde... Toch is het castingbureau alweer op zoek naar nieuwe verleiders. Je kunt je nu opgeven om zelf een BN'er te stelen van zijn/haar liefje!

Temptation Island VIPS krijgt nieuw seizoen

Afgelopen seizoen kon je elke donderdag op Videoland terecht voor een versche aflevering van Temptation Island VIPS. Het seizoen eindigde met een reünie, waarin vooral veel geruzied werd... Dankbaar kijkmateriaal, dus! We zijn zodoende ook helemaal niet verbaasd dat er alweer een nieuw seizoen Temptation Island VIPS aan zit te komen. Zo blijkt in ieder geval uit het Facebook-bericht van castingbureau MULTA Casting.

Eerste koppels Temptation Island VIPS gevraagd?

In de oproep van MULTA Casting worden verleiders voor een nieuw seizoen vanTemptation Island VIPS gevraagd. Helaas bevat het bericht verder geen details over een uitzenddatum... De kans is echter groot dat we nog wel even moeten wachten op een nieuw seizoen van de show. Zodoende is het ook nog onduidelijk welke koppels meedoen. RTL Boulevard weet echter al wel te melden dat Laura Ponticorvo en haar man Ryan gevraagd zijn, evenals Love Island-koppel Matthy en Kelly. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Lees verder