Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island

Temptation Island-legende Tim is voor derde keer vader geworden

|
|

Laatste update:

Zoals jullie allemaal weten, staat Temptation Island in het teken van het testen van relaties. Vaak eindigt deze ultieme relatietest in tranen… Niet iedereen bezwijkt echter onder de druk! Kijk maar eens naar Tim de Pril. Deze Temptation Island-legende is inmiddels dolgelukkig met zijn Melissa. Ze mochten afgelopen week zelfs hun derde kindje verwelkomen!

Tim en Melissa verwelkomen hun derde kind

Mishandelingen en cosmetische ingrepen; het nieuws over het inmiddels van de buis gehaalde Temptation Island is lang niet altijd leuk. Ditmaal gaat het echter om vrolijk nieuws! Tim en Melissa verwelkomden deze week namelijk hun derde kindje. “Mogen wij jullie voorstellen, met heel veel liefde én trots, onze nieuwe kleine god: Charlie”, schrijft Tim op Facebook. Hij noemt Melissa een “wonderwoman”. Het was namelijk haar derde bevalling in 27(!) maanden.

Tim deed twee keer mee aan Temptation Island

Tim de Pril deed in 2002 mee aan Temptation Island. Hij gedroeg zich voorbeeldig, zodat zijn toenmalige relatie met Katrien Schotte de ultieme relatietest keurig doorstond. Toen de twee later toch uit elkaar gingen, besloot Tim terug te keren naar Temptation Island. Ditmaal echter als verleider! Het was duidelijk dat Tim volop genoot van zijn tijd als single… Inmiddels is hij echter alweer een poos samen met zijn Melissa.

Lees verder