Simone, Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Simone, Temptation Island

Temptation Island-Simone gaat alsnog op date met een verleider

|
|

Laatste update:

Simone onthulde gisteren in de laatste aflevering van Temptation Island dat ze eindelijk heeft gebroken met 'fuckboy' Zach. Lang zit ze echter niet bij de pakken neer, want ze heeft al plannen gemaakt met één van de verleiders.

Dat vertelde ze gisteravond bijTemptation Talk

Bas scoort

Het gaat natuurlijk om niemand minder dan Bas! De verleider leek in de afleveringen van Temptation Island echt te vallen voor de charmes van Simone, maar zij hield in het programma nog redelijk de boot af (in tegenstelling tot Zach die uit 'wraak' het bed in dook met verleidster Romee). Nu blijken Bas en Simone ook na de opnames nog contact te hebben.

Date gepland

"We hadden wel een chemie samen", beaamde Simone gisterenavond tegenover presentator Rick Brandsteder in Temptation Talk. "We konden goed praten en hij was de eerste persoon die me op mijn gemak stelde." Hoewel ze het na de opnames nog heeft geprobeerd met Zach is daar inmiddels geen sprake meer van. Er staat aanstaande zondag zelfs een date met Bas gepland. "Wie weet bloeit er nog wat moois op", zegt Simone blozend. We kunnen het alleen maar voor haar hopen. Wie weet heeft Zach zelf meer geluk bij Ex on the Beach

Lees verder