Temptation verleider Giorgio

Veronica Superguide logo
Temptation verleider Giorgio

Temptation Giorgio doet zelfmoordpoging na relatiebreuk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Temptation-verleider Giorgio is recent in een driedaagse coma geraakt na het nemen van 30 slaappillen. Zijn ouders vonden hun 24-jarige zoon bewusteloos in zijn woning. Hij gaat door een zware periode in zijn leven, nadat de relatie met zijn ex-verloofde Samra op de klippen liep. Inmiddels is hij door de dokter voor 10 dagen naar een psychiatrische instelling gestuurd. Zelf is hij het hier niet mee eens, hij zou liever thuis zijn om bij te komen van de gebeurtenis. Met Samra is hij helemaal klaar. “Ik wil haar niet meer zien,” vertelt Giorgio aan TV Familie.

Waar het mis ging

De verleider en zijn vriendin Samra waren verloofd en Giorgio was ervan overtuigd dat ze de “vrouw van zijn leven” was. Dit bleek alleen niet zo te zijn: Samra ging tijdens de relatie afspreken met andere jongens. De relatie hield stand totdat er ook nog leugens in het spel kwamen. De vriendin stuurde foto’s van een blauwe plek op haar kin door, bewerend dat Giorgio haar had geslagen.

Liefdesverdriet

“Ik had tijdens een spelletje haar kin geraakt. Het was nooit mijn bedoeling om haar pijn te doen en mijn ouders kunnen dit bevestigen. Zij waren erbij.” Toen bleek dat Samra nooit zwanger was geweest, ook al beweerde ze eerst van wel, werd het de Temptation verleider te veel. “Mijn leven leek verwoest, ik wilde er niet meer zijn. Uit liefdesverdriet heb ik toen de slaappillen geslikt.” 

Lees verder