Faris en Ishani voor hetzelfde geld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Faris en Ishani voor hetzelfde geld
RTLTV

Tegenvaller in Voor Hetzelfde Geld: ‘Het is eigenlijk toch wel zuur’

|
|

Laatste update:

Voor Hetzelfde Geld-deelnemers Faris en Ishani worden verliefd op een woning. Het stel brengt een bod uit en gaat met 16.000 euro over de vraagprijs heen. Maar wordt het bod wel geaccepteerd?

Verliefd in Voor Hetzelfde Geld

In Voor Hetzelfde Geld maakten we vanavond kennis met Faris en Ishani. Het stel bekijkt vier huizen in Zeeland en omstreken. Het derde huis valt enorm in de smaak; het stel is verliefd. Ze besluiten er daarom een weekje te gaan proefwonen. En omdat dat óók goed bevalt, brengt het stel een bod uit. En wat voor bod: ze gaan met 16.000 euro over de vraagprijs heen!

'Helaas zijn we het niet geworden'

Maar helaas wordt het stel overboden… “O, sorry”, zegt Ishani. Ze vraagt Faris of hij spijt heeft dat ze niet hoger geboden hebben. Hij ontkent: “Ik vind gewoon dat we een goed bod hebben gedaan. En helaas zijn we het niet geworden.” Het stel baalt, maar is toch positief: “Ik denk dat als we vanavond op de bank zitten in ons eigen huis dat je wel even denkt: o, het is eigenlijk toch wel zuur. Maar je kan er ook niet te lang in blijven hangen.” Dat vindt ook Faris: “Je moet gewoon door en verder zoeken en uiteindelijk vind je wel een ander droomhuis.

Even terugblikken op eerdere Voor Hetzelfde Geld-afleveringen? Vorige week liet het tv-programma veel kijkers geërgerd achter. Eerder was er onenigheid tussen dit stel dat graag in Friesland wilde wonen en waren we getuige van deze bijzondere plottwist!

Voor Hetzelfde Geld zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder