'Ik ben er klaar voor!' Teaser van nieuwste Spongebob-film is verschenen

Door Redactie
Spongebob schiet te hulp, teaser

'Ik ben er klaar voor. Ik ben er klaar voor.' Hoewel de trailer van de nieuwste Spongebob-film Sponge on the Run pas tijdens de Superbowl (3 februari) verschijnt, heeft de filmmaatschappij nu al een korte video onthuld. En dat belooft alvast een hoop spektakel.

"Er zijn snelle auto's, flashbacks, Snoop Dogg, robots, een wijze man en churros. Het enige dat mist, is Gary (Gerrit in Nederland, red)" De arme slak van SpongeBob SquarePants is ontvoerd door Poseidon, dus aan zeester Patrick en Spongebob de taak om hem terug te halen. "Ik ruik een ROADTRIP!" Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder.

Snoop Dogg

We twijfelden er al eerder of de schrijvers wel helemaal bij zinnen waren toen ze dit script schreven, toen bleek dat Keanu Reeves zijn opwachting maakt als als pratende salieplant. Maar nu Snoop Dogg zijn opwachting maakt, verklaart dat toch een hoop. Nee dus, maar dat vinden we helemaal niet erg. Wij kijken alvast uit naar deze film vol jeugdsentiment en naar de sequel die ook in 2020 verschijnt

De SpongeBob-film: Sponge on the Run (NL: Spongebob schiet te hulp) is vanaf 27 mei te zien in de bioscoop.