Teaser van Daredevil seizoen 3 voorspelt veel ellende

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Teaser van Daredevil seizoen 3 voorspelt veel ellende

Teaser van Daredevil seizoen 3 voorspelt veel ellende

|
|

Laatste update:

De trailer van het derde seizoen van Daredevil is gearriveerd. En hij is duister. Letterlijk. Je ziet amper iets. Maar dat staat natuurlijk symbool voor de emotionele duisternis waarin Matt Murdock/Daredevil verkeerd. En als we de teaser mogen geloven, komt-ie daar nog niet erg snel uit...

Darkness

De laatste keer dat de Matt zagen, dachten we dat hij het loodje gelegd had na een explosie aan het einde van The Defenders. Toch zagen we dat Matt het overleefd had en verzorgd werd door nonnen. In de teaser blijkt dat zijn herstel hem geen greintje positiviteit gebracht heeft en dat hij van plan is om zijn oude leven als Matt vaarwel te zeggen. "Ik geloofde ooit dat gerechtigheid in de rechtspraak en in het daglicht gevonden kon worden. Maar ik hield mezelf voor de gek. Duisternis reageert alleen op duisternis. Het feit is dat ik liever sterf als the Devil dan leef als Matt Murdock", bromt hij dan ook vanuit een biechtstoel. 

Naast Charlie Cox als Daredevil, zijn ook Deborah Ann Woll als Karen Page, Elden Henson als Foggy Nelson en Vincent D’Onofrio als Wilson Fisk terug in het derde seizoen. Nieuwkomers zijn onder anderen Wilson Bethel (Hart of Dixie) als FBI-agent en Joanne Whalley (Gossip Girl, Wolf Hall) als de moeder van Daredevil. Het derde seizoen van Marvels Daredevil verschijnt ergens dit jaar op Netflix. We houden je op de hoogte!

Lees verder