Bill Pullman in The Sinner Seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bill Pullman in The Sinner Seizoen 4

Teaser The Sinner: Seizoen 4 belooft duister mysterie

|
|

Laatste update:

The Sinner staat te boek als een van de spannendste series van deze eeuw. Gelukkig laat het vierde seizoen van deze meeslepende thrillerreeks niet al te lang meer op zich wachten.

Dit najaar gaat The Sinner: Seizoen 4 in première. Rechercheur Harry Ambrose is inmiddels met pensioen. Maar genieten van een rustige, ouwe dag zit er voorlopig nog even niet in voor deze speurneus. De verdwijning van een jonge vrouw uit een welgestelde familie vormt namelijk het startschot van een nieuwe zaak vol mysterie en intrige.

Bill Pullman

Om alvast in de stemming te komen, verscheen vandaag de eerste teaser voor het nieuwe hoofdstuk van deze verslavende thrillerserie. Uiteraard keert Bill Pullman (Independence Day) terug als de nogal intense Harry Ambrose. Jessica Hecht (The Boys) tekende opnieuw voor de rol van Sonya, de geliefde van Harry. Derek Simonds, die als bedenker aan de wieg stond van The Sinner, treedt op als showrunner van het vierde seizoen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Releasedatum The Sinner: Seizoen 4

Volgens de teaser gaat The Sinner: Seizoen 4 in de loop van oktober van start in Amerika. Nu maar hopen dat de Nederlandse release dan snel volgt. In onze recensie noemden we The Sinner eerder namelijk nog ‘de beste thrillerserie van het moment’!

Lees verder