Jamai Loman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jamai Loman

Teaser RTL 4-programma Hoe Zal Ik Het Zeggen? roept negatieve reacties op

|
|

Laatste update:

Ouchie, de eerste aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? moet nog uitgezonden worden, maar toch is er nu al kritiek op het RTL 4-programma! In de teaser op YouTube (via Mediacourant) is te zien hoe een wat oudere vrouw wordt lastiggevallen door een paar jongeren. Gaandeweg wordt ze steeds ongemakkelijker en dat vinden de kijkers niet oké.

Intimiderende jongeren in Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? is over twee weken voor het eerst te zien. Het gaat om een nieuw RTL 4-programma, dat gepresenteerd wordt door Jamai Loman. Als voorproefje plaatste RTL een teaser op YouTube. Die wordt echter niet heel positief ontvangen... Kijkers laten weten dat ze de de jongeren nogal intimiderend vinden. Ze vinden het over het algemeen in ieder geval niet grappig. Wat ook niet meehelpt, is dat een beschrijving eigenlijk ontbreekt. En dat is toch niet helemaal wat RTL waarschijnlijk voor ogen had! Hoe Zal Ik Het Zeggen? belooft namelijk een feel-good-programma te worden...

Jamai op pad voor Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe bovenstaande scène afloopt, is nog niet duidelijk. Dat zien we pas in de eerste aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Gelukkig wil RTL al wel vast wat andere details (via RTL Boulevard) over het programma kwijt. Zo leren we dat Jamai in gesprek gaat met mensen die hun vrienden of familie een boodschap willen meegeven. Daarna brengt hij deze berichten op memorabele wijze - en vastgelegd op verborgen camera's - over. Hoe Zal Ik Het Zeggen? is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks te zien bij RTL 4. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe Jamai het er zonder Chantal Janzen en bromance-broeder Jim Bakkum van afbrengt!

Lees verder