Aaron Hernandez

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aaron Hernandez

Netflix-teaser Killer Inside toont je volgende true-crime obsessie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand gaat Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez in première bij Netflix. En de eerste teaser belooft weer een bloedstollende documentarie in de traditie van Making a Murderer.

Duistere kant

Killer Inside vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van Aaron Hernandez. Deze waanzinnig getalenteerde American Football-speler groeide al snel uit tot een superster. Maar kort nadat hij voor een duizelingwekkende veertig miljoen dollar een contract tekende bij de New England Patriots, nam het sportsprookje een gruwelijke wending. De NFL-speler bleek er namelijk ook een intens duistere kant op na te houden…

Verontrustend

De makers van Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez onderzoeken hoe een getalenteerde atleet die schijnbaar alles heeft ook weer alles kon verliezen. De teaser laat verder weinig los voor degenen die niet bekend zijn met het tragische verhaal van Hernandez. Maar het verontrustende telefoontje dat het hart vormt van de video belooft weinig goeds. Daarnaast onthult de teaser dat de docu afkomstig is van dezelfde makers als Making a Murderer en Evil Genius. En dat zal fans van het true crime-genre als een ijzingwekkende doodskreet in de oren klinken!

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez is vanaf 15 januari te zien bij Netflix.

Lees verder