Ellen Pompeo als Meredith Grey in Grey's Anatomy

Veronica Superguide logo
Ellen Pompeo als Meredith Grey in Grey's Anatomy

Teaser Grey’s Anatomy: Seizoen 16 onthult ‘nieuwe baan’ Meredith

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind deze maand gaat het zestiende seizoen van Grey’s Anatomy in première. En daarin zien we Meredith eens van een heel andere kant! (LET OP: bevat spoilers!)

Ontslagen

Het vorige seizoen van Grey’s Anatomy eindigde met een dijk van een cliffhanger. Meredith Grey (Ellen Pompeo) werd ontslagen nadat ze had bekend schuldig te zijn aan fraude. Meredith besloot zichzelf hierop aan te geven bij de politie. In deze teaser zien we voor het eerst hoe deze beslissing uitpakt. Spoiler: niet geweldig!

Geen verrassing

In het voorproefje zien we hoe Meredith haar taakstraf uitvoert: het opruimen van afval langs de weg. ‘Orange is the new grey’, plaagt de teaser dan ook. En het zal geen verrassing zijn dat het werk met patiënten haar een stuk beter afgaat. Gelukkig hebben we er alle vertrouwen in dat de populaire arts binnenkort weer gewoon aan het werk kan in het ziekenhuis. Als het aan de baas van de Amerikaanse zender ABC ligt, zal de hitserie namelijk nog tientallen jaren doorgaan!

Grey’s Anatomy: Seizoen 16 gaat op 26 september van start in Amerika. Het is helaas nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder