• Humberto
  • RTL
  • TV
  • Talkshow

Tanja Jess in tranen bij Humberto: ‘Het overvalt me een beetje’

tanja jess humberto transgender dochter alice

Tanja Jess schoof bij Humberto aan om te vertellen over de transitie van haar transgender dochter Alice. Wanneer ze beelden van haar man Charly Luske ziet, schiet ze vol.

Tanja Jess schiet vol

Tanja Jess beschrijft in haar columns hoe het is om de moeder te zijn van een kind dat transgender is. Vanavond vertelde ze bij Humberto over het bijzondere proces dat ze met haar dochter Alice doormaakt. Voordat Tanja aan het woord komt, zien we eerst beelden van haar man, Charly Luske. Hij vertelt ook openhartig over zijn dochter. Tanja schiet vol na het zien van de beelden.

'Dan komt je kind met zo'n dilemma'

Presentator Humberto Tan vraagt Tanja wat haar zo raakt. Op dat moment begint ze echt te huilen: “Het overvalt me ook een beetje dit”, zegt ze terwijl ze haar tranen wegveegt. Humberto biedt haar vervolgens een tissue aan. “Het geeft ook wel aan hoe intensief zo’n traject is”, stelt hij. Tanja beaamt dat: “Iedereen wil dat zijn kinderen gelukkig zijn en een weg vinden in de wereld. En als je kind dan met zo’n dilemma komt, of zo’n probleem komt, dan weet je gewoon: oké, hier ligt een heel ander traject, wat ik haar natuurlijk anders had gegund.

Charly en Tanja hadden eerder dit jaar relatieproblemen. Charly werd beschuldigd van vreemdgaan en gaf later toe inderdaad misstappen begaan te hebben – net als Waylon een paar dagen geleden. Het stel werkt aan hun problemen, zo droeg Charly een liefdeslied op aan Tanja.

Humberto zie je elke werkdag om 22:00 uur op RTL 4. Wist je trouwens al dat RTL dit najaar met zeven late night-talkshows per week komt?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.