Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan

Talkshow Humberto gaat verhuizen!

|
|

Laatste update:

Humberto Tans RTL-talkshow zwaait Amsterdam voor even uit: vanwege de Olympische Spelen regelde RTL voor twee weken een andere locatie voor Humberto en zijn team.

Humberto verkast de komende twee weken naar Het Kurhaus in Scheveningen, een bekende locatie voor de mannen van Veronica Inside die er in het verleden ook veel uitzendingen maakten. 

Waarom in Scheveningen?

Maar eh... waarom in Scheveningen? "Op het strand van Scheveningen worden alle sporters na thuiskomst opgevangen en medaillewinnaars gehuldigd." Humberto ontvangt onder anderen Burgemeester Jan van Zanen, Olympisch kampioenen Mark Tuitert en Inge de Bruijn. "Verder doet Humberto een vooruitblik op de belangrijkste atletiekwedstrijden met Gregory Sedoc en Adrie van der Poel over de Olympische mountainbike-wedstrijd van zijn zoon Mathieu." En naast de sporters zelf, komen ook familieleden van sporters die de wedstrijden dit jaar niet vanaf de tribunes in Tokio, maar thuis moeten kijken.

Olympische spelen op tv: wanneer spelen de Nederlanders?

Vanaf vandaag barst het sportspektakel los in Tokio. Grote kans de je niet de héle Olympische Spelen obsessief gaat zitten bingen, maar liever je tv-tijd verdeelt en je op de kansrijke Nederlanders focust. Nou, dat dachten we al. Check hier ons overzicht met wanneer je Nederlandse sporters in actie kunt zien!

Humberto is vanaf maandag (voor twee weken) iedere doordeweekse avond rond 21.45 uur live te zien op RTL 4 vanuit Het Kurhaus.

Lees verder