Tadaa! Netflix trailer The Silence, de film die Bird Box moet evenaren

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tadaa! Netflix trailer The Silence, de film die Bird Box moet evenaren

Tadaa! Netflix trailer The Silence, de film die Bird Box moet evenaren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix weet wel wat we willen: films waarvan je nachtmerries krijgt. Zoals Bird Box. Maar ja, die film met Sandra Bullock is nu echt heel erg 2018. Sandra zit met haar hoofd allang bij haar volgende filmproject met Netflix. Hoe dan ook: Netflix heeft al haar hoop gevestigd op de nieuwe horrorfilm The Silence. En als we de trailer zien denken we 'ja, ja, misschien, wie weet, vet, uh-uh'. Dus check 'm!

Vleermuizen uit de hel

The Silence is geregisseerd door John Leonetti (Annabelle and Wish Upon). De hoofdrol wordt vertolkt door Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina). Zij speelt Ally, een tiener die kort geleden doof is geworden, dus dat was makkelijk teksten leren. Er is een nogal naar soort wezen dat mensen aanvalt: Vesps. Dit zijn doorgedraaide vleermuizen die gillend en flapperend op mensen jagen. Ze gaan af op geluid. Daar heeft Ally een voordeel. Samen met haar familie vlucht ze, maar ze komt in handen van een cult die alles behalve een redding blijken. Ja, het gaat weer over zintuigen, we zeiden het al: het is misschien de nieuwe Bird Box. Die overigens weer erg leek op A Quitet Place, die weer lijkt op...Ach... beetje overlap hier en daar, kan gebeuren. Dus, vers van de pers met as we speak pas 85 weergaven: de trailer van The Silence.

The Silence is gebaseerd op een boek, een bestseller van fantasy- en horrorauteur Tim Lebbon. Dus leuk om ook het boek te lezen, of je kijkt net als ons gewoon meteen de film. The Silence komt op 10 april op Netflix. Popcorn klaar!

Lees verder