Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Sylvie Meis rekent af met golddigger-haters: “Ik heb m’n eigen geld”

|
|

Laatste update:

Sylvie Meis vertelt in een recent YouTube-filmpje openhartig over haar liefde voor verloofde Niclas Castello. Daarbij gaat ze ook in op hun eerste ontmoeting en de kritiek die ze krijgt… Zo denken sommige mensen dat Sylvie alleen bij Niclas is vanwege zijn geld.

Sylvie Meis gekoppeld aan verloofde Niclas

In een gesprek met het Duitse YouTube-kanaal; Lasst uns reden, Mädels! (via Shownieuws) vertelt Sylvie Meis hoe ze haar verloofde Niclas Castello ontmoet heeft. Een vriendin van Sylvie besloot de twee te koppelen: “Ze heeft ons naast elkaar gezet en de vonk sprong over.” Of nou ja, Sylvie besloot in eerste instantie niet te hard van stapel te lopen. Een week later volgde de eerste date echter alsnog, toen de twee samen naar Parijs vertrokken.

"Ze is alleen vanwege zijn geld bij hem"

Voordat Sylvie Niclas ontmoette, was ze een poos single. Dat vond ze heerlijk, alhoewel dat niet door iedereen wordt begrepen: “Ik vind het een groot taboe voor vrouwen. Wij mogen niet openlijk genieten van het vrijgezellenbestaan. Daar word ik echt kwaad om." Sowieso is Sylvie helemaal klaar met mensen die zomaar een mening over haar hebben! Dat geldt ook voor iedereen die haar een golddigger noemt: “Ik heb me een beetje teveel laten leiden door mensen die zeggen: ja, die is natuurlijk miljonair. Ze is alleen vanwege zijn geld bij hem. Nee, ik heb m’n eigen geld.” Hopelijk leest Johan Derksen ook mee...

En aangezien geld moet rollen, besparen Sylvie en Niclas in ieder geval niet op hun bruiloft, die maar liefst vier dagen zal duren. Benieuwd? We plaatsten eerder al een klein voorproefje!

Lees verder