Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis
Ophef

Sylvie Meis komt op voor man Niclas na kritiek op kapsel

|
|

Laatste update:

Afgelopen week vierden socialite Sylvie Meis en kunstenaarshubby Niclas Castello hun huwelijksjubileum. Twee jaar geleden alweer stapten ze in het veelbesproken huwelijksbootje. Ophef hangt nog steeds als een soort irritante mug om het stel heen, want nu is er opeens kritiek op Niclas' kapsel!

"Hij lijkt wel een zwerver met dat haar! Mn oma zou zeggen…hebben ze geen kam?", "Lijkt wel op Animal van The Muppets", "Hij moet wel even naar de kapper" en "Is zijn kapper met pensioen?"; zomaar wat nare reacties onder Sylvies jubileumpost, waarop ze samen met Niclas poseert. Hij rockt dus een iets andere coupe dan normaal. Zijn langere haar is wat 'losser' en daar vallen mensen nogal over.

Reactie Sylvie Meis

Sylvie schiet in de verdediging en neemt het op voor haar man. In de Duitse krant Bild liet ze weten dat zij degene is waar we deze wilde look aan hebben te danken. "Ik hou ervan. Hij doet het omdat ik het zo mooi vind. Ik hou van deze wilde look die hij nu heeft met zijn kapsel en baard. Ik weet dat sommigen zeggen: 'Je man moet naar de kapper!' Maar ik vind het mooi, dus ik zeg tegen hem dat hij niet naar de kapper hoeft."

Modern huwelijk 

Sylvie en Niclas hebben samen geen 'traditioneel' huwelijk. Zo vertelde Sylvie laatst in de Youtube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg dat de twee bijvoorbeeld niet samenwonen. "Wij hebben een modern marriage, waarbij we elkaar zien in de weekenden en op vakanties. Gelukkiger is er FaceTime tegenwoordig."

Lees verder