Sylvester Stallone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone woest om Rocky-spin-off, Dolph Lundgren reageert: 'Sneu!'

|
|

Laatste update:

Een spin-off van de Rocky-films? Sylvester Stallone is woest over de plannen en sprak zijn ongenoegen uit in een ordinaire scheldpartij. Dolph Lundgren, betrokken bij de potentiële spin-off, reageert op zijn ex-collega.

'Achterlijke aasgieren'

Veel Rocky-fans zijn door het dolle heen over de plannen van een spin-off, die zal draaien om Drago (het personage van Lundgren in Rocky IV). Maar Stallone is allesbehalve enthousiast. Op Instagram noemde hij producent Irwin Winkler 'sneu'. Ook vindt hij iedereen die eraan meewerkt 'achterlijke aasgieren'. De acteur zegt niks te weten over een mogelijke nieuwe film, hij is teleurgesteld dat Lundgren hier niks over heeft gezegd. "Ik heb nooit gewild dat personages uit Rocky uitgebuit zouden worden door deze parasieten."

Lundgren reageert

Lundgren is verrast door de scheldpartij van Stallone. De Zweedse acteur was zich van geen kwaad bewust. "Ik was in de veronderstelling dat mijn vriend Sly betrokken was als producent en misschien zelfs als acteur", verklaart hij op Instagram. Ook wil hij verduidelijken dat er nog geen script, deal en regisseur is voor de spin-off. "Er is van de week iets gelekt naar de pers en dat is jammer. Ik heb inmiddels contact met meneer Balboa - de fans kunnen weer rustig worden."

De personages van Rocky en Rambo zijn nooit helemaal knockout. Daar zorgt Sylvester Stallone wel voor. De acteur houdt zijn legendarische filmrollen graag in leven. Wie van de twee zou er winnen? De acteur geeft zélf antwoordLees hier wat de vijf beste (en de drie slechtste!) rollen zijn van Sylvester Stallone.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder